White logo Wynther Food Consultancy

Experts in Voedsel- en Hygiene voorschriften & Kwaliteits Controle

Wij zijn Wynther.

voedsel veilig werken

Welkom @ Wynther

Wynther werkt samen met restaurants, cateraars (vanuit huis), hotels, scholen, ziekenhuizen en bedrijven in de Food sector. Onze diensten zijn ontworpen om managementsystemen, productkwaliteit en voedselveiligheid te verbeteren. We zijn toegewijd aan de implementatie van efficiënte controlesystemen die ervoor zorgen dat al onze klanten volledig worden gedekt door hun nalevingsvereisten. Wynther stelt voedingsbedrijven in staat om betere processen te implementeren, die veiliger zijn voor de consument, het risico op besmetting verminderen en winstgevender zijn.
Voedselveiligheid. Vereenvoudigd.

Laten we eens kijken wat we voor u kunnen doen

onze diensten
Onze diensten variëren van eenvoudig advies tot complexere projecten, gericht op het helpen van bedrijven bij het verbeteren van hun voedselveiligheidsprocedures of het stimuleren van verandering binnen hun organisatie. We werken rechtstreeks met bedrijven of met derden, gebruikmakend van onze uitgebreide ervaring in de voedingsindustrie. Onze diensten zijn verkrijgbaar in 3 soorten modules:

01. Volledige scan

Uitgebreide inspectie + Rapportage resultaten en adviesgesprek

02. Voedselveiligheidsbeheer

Meerdere inspecties, rapportages en overleggen inclusief plan van aanpak

03. In-company training

Full Scan + training op maat voor medewerkers
Voedselveiligheid is de grootste zorg van de voedingsindustrie. Wij helpen u om het goed te doen - geen uitzonderingen. Wij vereenvoudigen complexe voedselregelgeving en helpen u deze praktisch toe te passen. We verbeteren uw bedrijf door ons te concentreren op de oorzaak van het probleem, niet alleen op het behandelen van de symptomen.
Boek ons vandaag nog voor een persoonlijk gesprek met een van onze specialisten! Laten we samenwerken

SafeServe+

Wynther Food Consultancy
Het keurmerk voor Voedselveiligheid en uitstekende Klantbeleving!
Bij Wynther begrijpen we dat ondernemers in de voedingsindustrie niet alleen streven naar voedselveiligheid, maar ook naar het creëren van een uitstekende klantbeleving. Ons keurmerk combineert deze twee belangrijke aspecten, zodat u kunt laten zien dat uw bedrijf niet alleen veilig voedsel produceert, maar ook de hoogste kwaliteit van service biedt aan uw klanten.
Voedselveiligheid is van cruciaal belang voor uw bedrijf en de tevredenheid van uw klanten. Consumenten vertrouwen erop dat het voedsel dat ze consumeren veilig is voor consumptie, en daarom is het van essentieel belang om strenge voedselveiligheidsnormen te handhaven. Ons keurmerk voor voedselveiligheid kan u helpen deze normen te bereiken en aan te tonen aan uw klanten dat u zich inzet voor hun welzijn. Met het Wynther-keurmerk ondergaat uw bedrijf een grondige beoordeling om ervoor te zorgen dat uw productieprocessen, hygiëne-praktijken, opslagfaciliteiten en traceerbaarheid systemen voldoen aan de strengste normen. Onze experts op het gebied van voedselveiligheid zullen u begeleiden en adviseren om eventuele zwakke punten te verbeteren, zodat u de hoogste standaard van voedselveiligheid kunt garanderen.
Maar Wynther gaat verder dan alleen voedselveiligheid. We begrijpen dat een uitstekende klantbeleving essentieel is om klanten aan te trekken en te behouden. Daarom omvat ons keurmerk ook evaluatie van uw klantenservice, gastvrijheid en algemene ervaring die uw bedrijf biedt. We geloven dat klanten niet alleen veilig voedsel willen, maar ook een positieve en gedenkwaardige interactie met uw bedrijf.
Wanneer uw bedrijf voldoet aan zowel de voedselveiligheid- als de klantbelevingsnormen van Wynther, ontvangt u ons prestigieuze keurmerk. Dit keurmerk kunt u trots tonen op uw verpakkingen, website, in uw winkel en op andere promotiematerialen. Het symboliseert uw toewijding aan zowel voedselveiligheid als klanttevredenheid, en het laat klanten zien dat ze bij u in goede handen zijn. Bovendien kan het keurmerk bijdragen aan het vergroten van uw marktaandeel en het aantrekken van nieuwe klanten.
Als houder van het Wynther-keurmerk profiteert u van een scala aan voordelen. U krijgt toegang tot exclusieve trainingen en workshops om uw team op te leiden in zowel voedselveiligheid als klantenservice. Daarnaast zullen we regelmatig follow-up bezoeken en controles uitvoeren om ervoor te zorgen dat u blijft voldoen aan onze strenge normen.
Kies voor Wynther en onderscheid uw bedrijf als een leider in voedselveiligheid en klantbeleving. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over hoe ons keurmerk u kan – helpen om uw bedrijfsdoelen te bereiken. Samen streven we naar veiligheid, kwaliteit en een buitengewone ervaring voor uw klanten.
Wynther Food Safety smart guide

Slimme Gids

Bij Wynther begrijpen we dat het naleven van de complexe voorschriften en het bijhouden van registratielijsten een uitdagende taak kan zijn. Als blijk van onze toewijding aan het succes van onze klanten, bieden wij een waardevolle bron aan: een gratis E-book met de belangrijkste regels in het veilig bereiden van voedsel en registratielijsten die perfect aansluiten bij de meest voorkomende werkzaamheden. Bij Wynther geloven we in het delen van kennis en het empoweren van onze klanten.
Wat kun je verwachten van ons gratis E-book?
Kort en bondige uitleg van de belangrijkste voedselveiligheidsregels die van toepassing zijn op uw bedrijf. Of het nu gaat om hygiënepraktijken, temperatuurbeheersing, allergenenbeheer of traceerbaarheid, we hebben de meest cruciale informatie samengevat en georganiseerd voor uw gemak. Daarnaast stellen we ook bijpassende registratielijsten beschikbaar. Door deze registratielijsten consequent te gebruiken, kunt u niet alleen voldoen aan de vereisten voor voedselveiligheid, maar ook een gedegen basis leggen voor toekomstige audits en inspecties.
Download vandaag nog ons gratis E-book en neem een grote stap in de richting van het versterken van uw voedselveiligheidspraktijken. Samen kunnen we uw bedrijf naar nieuwe hoogten brengen en ervoor zorgen dat uw producten veilig en van de hoogste kwaliteit zijn.
Team Wynther

NVWA

Wynther - Uw partner na een NVWA-bezoek
Heeft uw bedrijf onlangs een bezoek gehad van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) en heeft u hulp nodig om te voldoen aan de gestelde voorschriften en normen? Bij Wynther begrijpen we hoe overweldigend en uitdagend een dergelijke situatie kan zijn. We zijn er om u te ondersteunen en te begeleiden, zodat u snel weer kunt voldoen aan de voedselveiligheidsstandaarden en uw bedrijf op het juiste spoor kunt krijgen.
Als experts op het gebied van voedselveiligheid en compliance begrijpen we de complexiteit van de voedselindustrie en de eisen van de NVWA. Ons ervaren team van professionals staat klaar om u te helpen bij het identificeren van eventuele tekortkomingen die zijn vastgesteld tijdens het NVWA-bezoek en om samen met u een plan van aanpak op te stellen om deze aan te pakken.
Onze aanpak is maatwerk en gericht op uw specifieke situatie. We beginnen met een grondige analyse van de bevindingen van de NVWA en voeren een uitgebreide beoordeling uit van uw bedrijfsprocessen, hygiënepraktijken en traceerbaarheidssystemen. Op basis van deze analyse bieden we praktische oplossingen en adviseren we u over de beste stappen om te nemen om te voldoen aan de voorschriften.
Bij Wynther geloven we ook sterk in preventie. Daarom zullen we samen met u werken aan het ontwikkelen van een solide voedselveiligheidssysteem om toekomstige non-conformiteiten te voorkomen. We bieden trainingen en begeleiding aan uw medewerkers om ervoor te zorgen dat iedereen op de hoogte is van de voedselveiligheidsprotocollen en de vereiste maatregelen naleeft. Onze samenwerking gaat verder dan alleen het oplossen van de huidige problemen. We zijn er om u te ondersteunen bij elke stap van uw voedselveiligheidsreis. We zullen regelmatig follow-up bezoeken uitvoeren om ervoor te zorgen dat uw bedrijf blijft voldoen aan de voorschriften en normen. Bovendien bieden we doorlopende ondersteuning en advies om ervoor te zorgen dat uw bedrijf op lange termijn succesvol en compliant blijft.

About Wynther

Wynther, opgericht in 2021, is een onafhankelijk Food Consultancy gespecialiseerd in Food Safety Management, gevestigd in Rotterdam, Nederland. Onze missie is om de beste voedselveiligheidsoplossingen te bieden. We streven ernaar om deze missie te bereiken door superieure, innovatieve en betrouwbare diensten te leveren aan onze klanten in Zuid-Holland, Nederland. Dit bereiken we door een unieke mix van technische expertise, creativiteit, integriteit en klantgerichtheid. Wij zijn experts in het uitvoeren van uw corrigerende maatregelen binnen uw organisatie. Corrigerende maatregelen gaan over het identificeren van het probleem, het kwantificeren van het probleem, het analyseren van oplossingen, het implementeren van passende beheersmaatregelen of kritische beheers punten om het risico te minimaliseren of te elimineren.
Voedsel is een integraal onderdeel van het dagelijks leven en wordt erkend als minstens zo belangrijk als lucht of water. Ons bedrijf realiseert het concept van voedselveiligheid door complete oplossingen te bieden in alle stadia van de voedselvoorzieningsketen (producenten, gebouwen, restaurants en andere plaatsen waar voedsel wordt verstrekt). Wij bieden consultancy, training en opleiding om mensen/organisaties te helpen bij het voldoen aan diverse voedselwet- en regelgeving. Bedrijven die gespecialiseerd advies zoeken op dit gebied, kunnen contact met ons opnemen. Het zou ons een genoegen zijn om te helpen.

Join Wynther

Wij zijn een familie van food-enthousiastelingen die creativiteit en zakelijke geest combineren. 100% toegewijd aan de voedings- en drankenindustrie, ondersteunen wij onze klanten tijdens hun reis, wat het ook is. Laten we samen de toekomst van deze industrie vormgeven!
Wynther is altijd op zoek naar nieuwe familieleden om te groeien, er is ruimte voor werknemers, freelancers of stagiaires. Geen voorwaarden, verras ons gewoon! Laat ons weten wat jij wilt aanbieden en waarom je de leiding wilt nemen om verandering mogelijk te maken. Mail je cv en motivatie naar info@wynther.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.
teamwork
Wynther Food Safety smart guide

Vergeet uw slimme gids niet!

Laten we praten!

Heeft u vragen? U kunt ons bereiken door een e-mail te sturen naar info@wynther.nl of u kunt hieronder een consult boeken.
food consultancy Wynther

Boek een gratis consult

Heeft u een voedselveiligheidsprobleem? Heeft u een probleem met de regelgeving (NVWA)? Laat ons u een eerlijke beoordeling geven van de situatie en of het iets is waarmee we u kunnen helpen. Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Spreek je snel!